Menu Close Menu
رئیس سما اردبیل در اختتامیه دومین استارتاپ سما:

اردبیل به عنوان مرکز استارتاپ‌های سما انتخاب شد

اردبیل به عنوان مرکز استارتاپ‌های سما انتخاب شد

دومین استارتاپ سما با اعلام تیم‌ها و ایده‌های منتخب به کار خود پایان داد. این استارتاپ با موضوع اسباب بازی در چهار زمینه اسباب بازی های الکترونیکی هوشمند، ساده، مکانیکی و سلامت محور از ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه توسط مجتمع آموزشی فرهنگی سمای واحد اردبیل برگزارشد.

سی روز آنلاین/ توحید سیف:

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اردبیل گفت: استارتاپ ها بهترین رویدادها برای کارآفرینی هستند، بسیاری از کشورها با استارتاپ به توسعه رسیده اند و ما خوشحالیم که در این زمینه می‌توانیم امروز دومین استارتاپ سما را برگزار کنیم‌.

اثنی عشری تاکید کرد: ۲۵۰ نفر طی دو استارتاپ سما ثبت نام کرده اند که این نشان از استقبال خوب از استارتاپ های سما است و در استارتاپ اول سما ۶۹ ایده مطرح شد که از بین آنها ۷ ایده به عنوان ایده های برتر تشویق شدند.

اثنی عشری تصریح کرد: ۱۱۰ نفر در شش ماه اخیر در باشگاه پژوهشگران سما اردبیل ثبت نام کرده اند که این نشان از فعال بودن همکاران ما در این زمینه است.

رئیس سما اردبیل درخصوص دومین استارتاپ سما گفت: ۱۱۹ نفر در این استارتاپ ثبت نام کرده اند و این استارتاپ با موضوع اسباب بازی برگزار می‌شود که هم سو با هدف مجموعه سما یعنی مدارس بازی محور است.

اثنی عشری به موضوع سرمایه گذاری در ارتباط با ایده‌های حاضر در استارتاپ هم اشاره کرد: یکی از مشکلات موجود در ارتباط با ایده های مطرح در استارتاپ ها عدم وجود سرمایه گذار است، ما با رایزنی‌هایی که انجام داده ایم شرایط را برای حمایت از سه ایده برتر فراهم کرده ایم و آنها را وارد خط تولید می‌کنیم.

وی افزود: جشن واقعی برای ما امروز و این مراسم است، چرا که همراه بودن با نخبگان جوان که هر کدام گنجینه‌ای عظیم هستند و شکوفا کردن توانایی آنها افتخار بزرگی است که نصیب ما شده است.

اثنی عشری تاکید کرد: در چشم انداز سما قرار است دانش آموزان ۵۰ مدل از مهارت‌های زندگی را فرا بگیرند که در این استارتاپ شرکت‌کنندگان تعدادی از این مهارت‌ها از جمله کار گروهی را کسب کردند.

وی ادامه داد: با توجه به توانمندی ما در استارتاپ ها کارگروه ملی استارتاپ‌ها در اردبیل واقع شد و اردبیل به عنوان مرکز استارتاپ‌های سما کشور انتخاب شد که جای خوشحالی دارد.

رئیس سما اردبیل تصریح کرد: دو سوم از شرکت کنندگان در دومین استارتاپ سما را دانش آموزان تشکیل می‌دادند و یک سوم را دانشجویان که میزان مشارکت دانش آموزان مقطع اول و دوم متوسطه در این استارتاپ قابل تامل است.

اثنی عشری ضمن اعلام این نکته که ۳ ایده برتر و دو ایده ویژه در این مراسم معرفی شدند، گفت: با سرمایه گذارها در ارتباط هستیم که از این ایده‌ها حمایت شود و آنها را به مرحله تولید برسانیم، امیدواریم این محصولات در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشند.

 

دانشگاه آزاد و سما به دنبال کار آفرینی و ایجاد خلاقیت است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در این مراسم گفت: سرمایه‌های انسانی یکی از مهم‌تریت داشته‌های هر جامعه‌ای است و ما در چنین رویدادی با این سرمایه مهم، یعنی دانش آموزان، دانشجویان و فکر و توانمندی آنها مواجه هستیم که باعث افتخار است.

دکتر رسولی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه سما به دنبال کارآفرینی و ایجاد خلاقیت با همکاری ارگان‌ها و دستگاه‌های دیگر است که امیدواریم به این مهم دست پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: ما در رویدادی مثل استارتاپ سما می‌خواهیم مشکل علم بهتر است یا ثروت را حل کنیم و به سمت بحث مهم این روزها یعنی هم افزایی علم و ثروت برویم.

رسولی تصریح کرد: در کشور ما برخلاف کشورهای توسعه یافته نقش نیروی انسانی کمتر از حد انتظار است، ما باید بتوانیم تاثیر گذاری نیروی انسانی را در محیط‌های کسب و کار افزایش دهیم تا بهره‌وری بالاتری داشته باشیم.

 

استارتاپ هم نوعی کار جهادی است

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما گفت: استارتاپ نوعی کار جهادی است.

دکتر سلطانی صبور با اشاره به اقدامات  خوب سمای اردبیل تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرموده اند که ما باید مرجع علمی دنیا باشیم‌؛ مرجع علمی شدن در دنیا از همینجا شروع می‌شود و ما باید از همین استارتاپ ها و نهادهای علمی شروع کنیم به پیشروی در همه جهات تا کشوری برتر در همه زمینه ها باشیم.

وی افزود: سمای اردبیل نشان داده است که از پیشتازان چنین حرکت هایی هستند و این تلاش از سوی سما اردبیل قابل تقدیر است.

سلطانی صبور ادامه داد: تجربه نشان داده است که ما هرجا کار جهادی انجام داده ایم به نتایج خوبی رسیده ایم، استارتاپ هم نوعی کار جهادی است و ما باید با استفاده از ایده‌های حاضر در استارتاپ‌ها مقدمات پیشرفت کشور را فراهم کنیم.

سلطانی صبور تصریح کرد: همه ما باید برای خودمان کار ایجاد کنیم و نباید منتظر کار باشیم، قطعا هرکسی در یک زمینه نابغه است و باید آن را پیدا کرده و به دنبال کارآفرینی در آن زمینه باشد.

معاون آموزشی و پژوهشی سما گفت: این استارتاپ در زمینه اسباب بازی برگزار می‌شود و آمار نشان می‌دهد که ما در زمینه‌هایی مثل اسباب بازی و بازی های رایانه ای هزینه زیادی انجام می‌دهیم و تولید داخلی‌مان کمتر از حد انتظار است، پس موضوع اسباب بازی زمینه خوبی برای استارتاپ است.

وی تاکید کرد: ما معمولن در کارهای جمعی ضعیف عمل کرده ایم، چنین فرصت‌هایی بسیار مهم است و باید قدردان این فرصت‌ها باشیم.

 

حمایت سما از ایده‌های برتر استارتاپی یک اقدام قابل تقدیر است

دومین استارتاپ سما در آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل عصر چهارشنبه شروع به کار کرد و تا ۲۵ آبان ادامه دارد.

رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل در مراسم افتتاحیه این استارتاپ گفت: سما اردبیل با برگزاری دومین استارتاپ خود آن هم با حضور گسترده دانش آموزان در کنار دانشجویان قدم مهمی را در رویدادهای استارتاپی برمی دارد.

پروفسور حسین شایقی اضافه کرد: این استارتاپ با موضوع تخصصی اسباب بازی شاید یکی از اولین استارتاپ‌ها در این خصوص است که در کشور برگزار می شود.

وی تاکید کرد: امیدوارم ایده های مطرح در این استارتاپ به مرحله اجرا برسند، معمولا سرمایه از مشکلات اصلی استارتاپ‌ها است، جای تقدیر و خوشحالی دارد که سما اعلام کرده است خودش مشتری ایده‌های برتر این استارتاپ خواهد بود.

 شایقی تصریح کرد: از طرف معاون اقتصادی استاندار اعلام می‌کنم که اگر در این استارتاپ ایده برتری در حوزه ICT وجود داشته باشد مورد حمایت قرار می‌گیرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: خوشحال هستم که در این استارتاپ دانش آموزان و دانشجویان را در کنار هم می‌بینم، معمولن در استارتاپ ها تعداد دانش آموزان کم است و استارت ها دانشجویی هستند اما در این استارتاپ تعداد دانش آموزان بیشتر از دانشجویان است.

وی اضافه کرد: ما از طرف بنیاد نخبگان حاضریم برنامه یکساله کارآفرینی به مدارس غیرانتفاعی مثل سما ارائه کنیم تا فقط استارتاپ‌ها جنبه کارآفرینی نداشته باشند و این یک روند مستمر باشد.

 

اشتراک گذاری
ثبت دیدگـاه
Captcha
دیدگاه های کاربران