Menu Close Menu
چرا سرمایه‌گذاری یک اولویت مهم برای شهرداری اردبیل بشمار می‌رود؟

عزیززاده: سرمایه گذاری، تنها راه نجات شهر از مشکلات مالی است

عزیززاده: سرمایه گذاری، تنها راه نجات شهر از مشکلات مالی است

عضو شورای اسلامی شهر اردبیل با اشاره به پایین بودن سرانه درآمد شهروندان شهر اردبیل نسبت به شهروندان سایر شهرهای هم تراز با اردبیل گفت: تنها ۱۸ درصد از بودجه مصوب سال ۹۶ شهرداری اردبیل در شش ماهه نخست سال جاری و در فصل عمران محقق شده است که پیش بینی ما در بهترین شرایط در انتهای سال جاری، تحقق ۳۶ درصدی بودجه مصوب شهرداری اردبیل در پایان سال ۹۶ است.

سی روز آنلاین:
عضو شورای اسلامی شهر اردبیل با اشاره به پایین بودن سرانه درآمد شهروندان شهر اردبیل نسبت به شهروندان سایر شهرهای هم تراز با اردبیل گفت: تنها ۱۸ درصد از بودجه مصوب سال ۹۶ شهرداری اردبیل در شش ماهه نخست سال جاری و در فصل عمران محقق شده است که پیش بینی ما در بهترین شرایط در انتهای سال جاری، تحقق ۳۶ درصدی بودجه مصوب شهرداری اردبیل در پایان سال ۹۶ است.

یعقوب عزیززاده احتمال مواجه شدن مجموعه شهرداری اردبیل با مشکلات مالی ناشی از عدم تحقق کل بودجه مصوب سال ۹۶ به خصوص در زمینه تأمین حقوق پرسنل و بخش عمران در سال جاری را خاطرنشان کرد و افزود: این انتظار را داریم که مدیریت محترم اجرایی استان با تکیه بر توانمندی دستگاه های دولتی در جهت رفع بخشی از این مشکلات، مجموعه شهرداری و شورای شهر اردبیل را یاری کنند.

شهردار اسبق اردبیل، با ابراز گلایه از عدم تحقق و اجرایی نشدن قانون مصوب واگذاری اختیارات دستگاه های اجرایی به شوراهای اسلامی شهر در قالب طرح «مدیریت واحد شهری»، اظهار کرد: اعتقاد داریم که ما می توانیم حداقل در محدوده شهر اردبیل و با هدف پیشگیری از دوباره کاری ها و اتلاف منابع و فرصت‌ها، اقدامات برخی دستگاه های خدمات رسان دولتی را با مصوبات پارلمان محلی این شهر هماهنگ کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات، موانع و نقص های موجود در زمینه جذب سرمایه گذار به شهر اردبیل اشاره کرد و گفت: انتظار ما ورود بخش دولتی به مقوله سرمایه گذاری در سطح استان و شهر اردبیل بود که این انتظار به دلایلی تاکنون برآورده نشده است.

عزیززاده ادامه داد: از طرف دیگر با توجه به تصویب اعتبار ۵۲۰ میلیارد تومانی برای بخش عمران شهر اردبیل در بودجه سال ۹۶ شهرداری که حدوده پنجاه درصد جمعیت استان در این شهر ساکن است، و از سوی دیگر با در نظر گرفتن این واقعیت که کل اعتبارات عمرانی دولتی اختصاص یافته به کل استان اردبیل در همین سال به صد میلیارد تومان هم نمی رسد، این تفاوت می تواند فرصت و دستاویزی باشد تا پارلمان محلی با همکاری مدیریت ارشد اجرایی استان بتوانند نسبت به جذب سرمایه بخش خصوصی در امورات عمرانی و اقتصادی شهر اقدام کنند.

عزیز زاده دخالت های گاها به گفته او «بی مورد» برخی دستگاه های نظارتی به امورات شهرداری و شورای شهر در زمینه جلب سرمایه گذاران را از دیگر آسیب های این حوزه برشمرد و تاکید کرد: درست است که نظارت برای پیشگیری از وقوع تخلفات احتمالی امری ضروری است، اما این بدان معنا نیست که ما با اقدامات غیر ضروری ریسک سرمایه گذاری در استان را بالا ببریم.

وی سرمایه گذاری و جلب مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در امورات مختلف عمرانی، اقتصادی، گردشگری شهر اردبیل را تنها راه نجات این شهر از رکود و مشکلات مالی دانست و اظهار کرد: با توجه به نبود زیرساخت هایی نظیر هتل های ۵ ستاره در شهر مرکز استان اردبیل و با توجه به پتانسیل های خدادادی این شهر در این حوزه، سرمایه گذاری در این شهر به خصوص در زمینه گردشگری قطعا سودآور بوده و می تواند به رونق اشتغال و توسعه پایدار استان کمک کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا، در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکل عدم پرداخت میلیاردها تومان بدهی دستگاه های دولتی به مجموعه شهرداری، افزود: مشکل بزرگتر اینکه متاسفانه دستگاه های دولتی حتی برای ساخت و سازهای خود هم نسبت به دریافت مجوز و پروانه ساخت از شهرداری اقدام نمی کنند.

عزیززاده با بیان اینکه عملکرد عمرانی شهرداری معمولا در افکار عمومی به عنوان ویترین عملکرد دولت نیز محسوب می وشد، تاکید کرد: انتظار ما از استاندار محترم اردبیل این است که زمینه ای فراهم شود تا دستگاه های دولتی ضمن تعیین تکلیف بدهی های خود به مجموعه شهرداری، به منظور تقویت بنیه مالی این نهاد در کارهای ساختمانی خود نیز از شهرداری اردبیل مجوز و پروانه ساخت دریافت کنند.
وی روند گسترش برخی مشکلات اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق، فقر، تکدی گری در شهر اردبیل را نگران کننده توصیف کرد و گفت: بیشتر این مشکلات ناشی از پایین بودن میانگین درآمد شهروندان شهر اردبیل است که راهکار اصلی مواجهه با این معضلات نیز یافتن راه هایی برای تولید ثروت در منطقه می باشد.

به گفته عزیززاده، بحث انتقال پادگان ارتش به خارج از محدوده شهر اردبیل یکی دیگر از برنامه های اولویت دار و مهم شورا و شهرداری اردبیل بوده که اکثر امورات آن انجام گرفته و جهت عملیاتی شدن نیازمند همکاری و دستورات مستقیم استاندار است.

منبع: شهرخوان/ فرزاد تقی زاده

 

اشتراک گذاری
ثبت دیدگـاه
Captcha
دیدگاه های کاربران