print logo

سی روز آنلاین/ گروه جامعه:
«اقتصاد» گرهِ کور مشکلات اردبیل است. عدم توان لازم برای توسعه پایدار و درخور، توسعه نامتوازن شهر، مهاجرت نخبگان و نیروی کار در بعد شهری-منطقه‌ای و فقر و روحیه تخریب و حسادت در بعد فردی همگی به نوعی در ارتباط با اقتصاد ضعیف و غیرزایای شهر اردبیل است. انتظار درک چگونگی برنامه‌ریزی برای کلانشهر اردبیل با بودجه‌ای نزدیک هزار میلیارد تومان از اشخاصی که آشنایی لازم را با مباحث تئوریک ندارند و یا زندگی کاری‌شان به نحوی بوده است که تصور نحوه هزینه این مبلغ به مخیله‌شان خطور نکرده است انتظاری دور از حقیقت است. تلاش برای گشودن این گره تنها از کسانی برخواهد آمد که با روح فعالیت اقتصادی آشنا باشند.

 

در انتخابات شورای ششم، یک چشم شهروندان اردبیلی نگران تکرار هیجانات کاذبی است که از دل آن بهترین و کارکشته‌ترین نیروهای دلسوز شهر در برابر حفظ صندلی قدرت به مسلخ برده شدند و چشم دیگرشان به ورود افراد باثبات و کارکشته‌ای دلگرم است تا فضای توسعه شهر را بر پایه‌ای مطمئن و اصول محکمه‌پسند به پیش ببرند.

 

مهندس «جمشید ابراهیمی» چهره‌ای آشنا به مسائل اقتصادی و فنی است که با ابزارهای لازم برای ایستادگی در مقابل فساد اداری آشناست، از نحوه ناکارآمدی مقررات در میدان عمل آگاه است و به ارتباط بین اقتصاد، فرهنگ، ورزش و توزیع عادلانه ثروت و منافع به چشم فرصت پیش رو می‌نگرد.

 

ابراهیمی فعال بخش خصوصی، کارآفرین و فعال در حوزه زیرساخت‌های شهری با ادبیات مبتنی بر «اقتصاد پایدار شهری» نگاهی متفاوت و برخاسته از نگرش علمی و واقعیت‌های میدانی را به نمایش گذاشته است. «مدیریت هزینه‌ها» در کنار تعریف مسیرهای نوین برای «درآمد پایدار» دو بال اصلی در گفتمان مهندس سخت کوشی است که در عرصه عمل آزمون خود را پس داده است.

 

اشاره ابراهیمی به پروژه «پل قدس» در تبلیغات انتخاباتی نشان از هوش اقتصادی بالای او دارد، چراکه این پروژه نمونه‌ای بارز از عدم توجه به مدیریت هزینه‌ها در شهر اردبیل است. وجود افراد آشنا با پروژه‌های زیرساختی در تصمیم‌گیری‌های شورای اسلامی شهر می‌توانست با جلوگیری از طولانی شدن زمان اجرای طرح از تحمیل بار مالی عظیم بر شهر اردبیل جلوگیری کند.

 

ابراهیمی، از فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی اردبیل  آگاه است. موقعیت استراتژیک اردبیل در همسایگی کشورهای حوزه قفقاز و قرار گیری در مسیر استان‌های گیلان و آذربایجان شرقی و دارا بودن ظرفیت‌های کم نظیر طبیعی، تاریخی فرهنگی چیزی نیست که نگاه تیزبین مهندس کاربلد دوربماند. تعریف درآمد پایدار برای مدیریت شهری در حوزه‌های مختلف گردشگری، درمانی و... توسط شورایی اتفاق خواهدافتاد که برای آینده شهر دارای برنامه و در حوزه فعالیت دارای سابقه روشن است.

 

اندوخته‌های مهندس خوش‌چهره و دوست‌داشتنی برای اردبیلی زیباتر و داراتر هزینه خواهدشد تا با حرکت به سوی کسب درآمدپایدار و توزیع عادلانه و منصفانه منابع در موضوعات و محلات مختلف شهر اردبیل بتوان قدرت تغییر از طریق مدیریت صحیح و اراده معطوف به هدف را تجربه کرد.

 

فضای سنتی انتخابات در دوره ششم شورای شهر اردبیل در حال ترک برداشتن است و گفتمان‌جدید مطرح شده توسط کاندیداهای پرطرفداری چون جمشید ابراهیمی دیگر کاندیداها را در موقعیتی قرار داده است که خروجی آن تغییرات بنیادین در فضای انتخاباتی را باعث خواهدشد. کسانی که امکان به روز کردن افکار و اندیشه‌هایشان را با نیازهای روز اردبیل ندارند ناچار میدان رقابت را کاندیداها خوش فکر، صاحب ایده و آزمون پس داده تحویل خواهندداد.

/در بازنشر این نوشتار از سی روز آنلاین امانتدار منبع انتشارباشیم/