Menu Close Menu
یادداشت

قصه جدایی احمد از تاج!

قصه جدایی احمد از تاج!

ما نسلی بودیم که فوتبال را از روی شیرجه‌های سلحشورانه عابدزاده کشف کردیم و خنده هایی که بعد از مهار پنالتی سر می داد. آن هم در دیدار رده‌بندی جام ملت‌های آسیا (۱۹۹۸ ) در دیدار با چین و همچنین فینال بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن و در دیدار با کره شمالی. قهقهه های مستانه ، او را تبدیل به قهرمان ملت خسته از جنگ کرد.

سی روز آنلاین/ حمید رستمی:
از آن عکس خوب هاست که امروز بعد از سه دهه دیدنش حال آدم را جا می آورد و از هول و هراس کرونای نامرد و حصر خانگی و روزهای پر اضطراب اسفند سیاه ۹۸ یک راست پرتت می‌کند به تابستان ۷۰ و روزهای پر افتخارش که به قهرمانی باشگاههای آسیا انجامید.
 ما نسلی بودیم که فوتبال را از روی شیرجه‌های سلحشورانه #عابدزاده کشف کردیم و خنده هایی که بعد از مهار پنالتی سر می داد. آن هم در دیدار رده‌بندی #جام_ملت‌های_آسیا (۱۹۹۸ ) در دیدار با چین و همچنین فینال بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن و در دیدار با کره شمالی. قهقهه های مستانه ، او را تبدیل به قهرمان ملت خسته از جنگ کرد.
احمدرضاعابدزاده برای نوجوانان عاشق فوتبال که بازی های #ناصر_حجازی را ندیده بودند، نمونه کامل یک دروازه‌بان آرمانی بود که وقتی در یک ماه رمضانِ بی فوتبال، صفحه ورزشی کیهان، خبر حضورش در افطاری استقلالی ها و متعاقب آن پیوستنش به آبی‌پوشان را داد ، می توانستی سالها سینه ستبر کرده و بر تاجی بودنت افتخار کنی.
 بالاخره رویا تعبیر شد و او در قفس توری آبی ها، تمام افتخارات از قهرمانی تهران، ایران و آسیا را جشن گرفت تا تبدیل به سوگلی هواداران شود. ولی دو سال بعد از حضور در جمع استقلالی‌ها یواش یواش اختلافات بالا گرفت . احمدرضا دیگر دلش با تیم نبود و آخر فصل با هزار جور من بمیرم و تو بمیری حاضر به تمدید قرارداد می شد و از آن سو تیم‌های متمول زیر پایش نشسته بودند تا بهترین دروازه بان آسیا را روی دست ببرند و از سوی دیگر افرادی چون امیر عابدینی هم تلاش داشتند او را به پرسپولیس وصل کنند که مدیران استقلال با علم به این قضیه از دادن رضایتنامه خودداری کردند تا او روش دیگری برای رسیدن به تیم محبوبش بیازماید. او با هدف پیوستن به تیم سیمان سپاهان رضایتنامه گرفت و چند بازی هم در اصفهان انجام داد تا در فرصت مناسب به پرسپولیس برود.
 ولی مسابقات مقدماتی جام جهانی ۹۴ اتفاقات دیگری برای او رقم زد. او به همراه بهزاد غلامپور  که در آن زمان در اوج قرار داشت- به تیم ملی دعوت شدند و قرار شد به صورت چرخشی در درون دروازه قرار گیرند. دور رفت مسابقات به طور متمرکز در تهران برگزار گردید و در بازی اول با تیم ملی عمان، غلامپور درون دروازه قرار گرفت که به تساوی بدون گل انجامید و در بازی دوم که نوبت عابدزاده بود تیم ملی تایوان در ورزشگاه آزادی مقابل تیم ایران قرار گرفت که در همان یک ربع اول، عابدزاده در یک خروج ناگهانی در پشت محوطه جریمه با مهاجم حریف برخورد کرد و طی یک مصدومیت سخت، ماه ها از فوتبال به دور شد تا بعد از بهبودی از سپاهان جدا و به پرسپولیس بپیوندد.
 بعدها بحث هایی که برخی از هواداران در مورد پیوستنش به پرسپولیس به راه انداختند و گفتند چون در زمان مصدومیت، استقلالی‌ها به وی بی مهری کرده‌اند و او هم در مقام انتقام برآمده و به باشگاه رقیب پیوسته موضوعیت نداشت. چرا که اولاً قبل از مصدومیت از استقلال جدا شده و در سیمان سپاهان بازی رسمی هم انجام داده بود ثانیاً در اردوی ملی و بازی رسمی ملی دچار مصدومیت شده بود و خیلی پیش تر از آنها روابطش با مدیران استقلال تیره و تار شده بود. هر چند که شاید در صورت برخورد بهتر مدیران آبی در دوران مصدومیتش، او ریسک پیوستن به باشگاه رقیب را نمی‌پذیرفت و احتمال بازگشت اش بسیار بود. ولی نشد و بهزاد غلامپور از موقعیت به دست آمده استفاده نکرد تا او خود بعد از چند سال به تیم ملی برگشته و دروازه‌ را پس بگیرد.


/در بازنشر این نوشتار از سی روز آنلاین امانتدار منبع انتشارباشیم/ 
 

اشتراک گذاری
ثبت دیدگـاه
Captcha
دیدگاه های کاربران